Nieuw? Start hier!

Hoi! Leuk dat je er bent. Wij zijn Evelien en Remco en we vinden het tof dat je op onze website aan het lezen bent geraakt en interesse hebt in minderen!

In 2019 zijn we begonnen met ikwilminder.nl omdat wij geloven dat je meer kunt leven door minder. Overvloed brengt vaak geen geluk, maar door minder te doen, te willen, te hebben en te stressen ontstaat er ruimte voor wat echt belangrijk is. 

Op het eerste gezicht lijkt minder je misschien negatief, alsof je jezelf van alles ontzegt. Maar dat hoeft het juist niet te zijn. Vaak beseffen we dat we iets anders willen in ons leven doordat we ergens tegenaan lopen. We willen ergens minder van, niet als doel op zich, maar zodat er door te kiezen ruimte ontstaat voor wat we wél willen. Waar we in willen groeien, onze tijd aan willen geven of meer van willen hebben.

Daarom zeggen we: meer leven door minder!

Wij vinden het leuk om onze zoektocht naar minder te delen en hopen jou te inspireren om meer te leven door te minderen.

Hoe doen we dat? Door:

  • Te lezen over duurzaamheid, zelfontwikkeling en productiviteit.
  • Te experimenteren met de dingen die we ontdekken.
  • (Bijna) wekelijks te schrijven over onze ervaringen en inzichten die we hebben opgedaan.
  • Jou te motiveren om zelf aan de slag te gaan met deze informatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens invloed heeft op zichzelf en op zijn omgeving. Bewustwording en persoonlijke groei staan dan ook centraal in onze artikelen. Zo kunnen we samen bijdragen aan een betere, schonere en echtere wereld.

Spreekt dit jou aan? Kom dan regelmatig terug om onze nieuwe artikelen te lezen. Meld je aan voor de push-notificaties (rechtsonder in je scherm) of volg ons op Instagram

Je kunt natuurlijk ook direct beginnen met lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Dit zijn onze favorieten: 

Dit zijn onze favorieten

Minder hebben

Minder willen

Minder werken

Minder stressen

Wil jij ook meer van minder?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

We delen je e-mailadres niet met anderen