Over ons

Over ons

Wij zijn Remco & Evelien!

Over Evelien: Ik hou van gezond koken, heel veel lezen, wat ik denk uitschrijven en hoe wij ons als mensen gedragen trekt mijn aandacht en maakt mij nieuwsgierig. Na het afronden van de opleiding Toegepaste Psychologie heb ik in de 10 jaren erna geleerd van en over mensen, veranderprocessen, loopbaan- en organisatieontwikkelingen. Ook nu ben ik als adviseur dagelijks bezig met leren, lezen en ontwikkeling.

Ik ben enthousiast, eerlijk, gedreven en misschien wel een rasechte perfectionist. Ik leef bewust, wil vaak net een stapje meer doen en ben (helaas) niet snel tevreden. Ik wil alle ballen in de lucht houden en pak er gerust nog een paar extra op. Herkenbaar wellicht?

Ik merkte in de afgelopen jaren dat mijn basishouding vooral gericht was op meer willen. Maar dat leverde me weinig op en koste veel. Ik begon met minderen in mijn houding, werk, huis en natuurlijke omgeving en nam Remco hierin mee.

. . .

Over Remco: Ik ben de trotse wederhelft van Evelien. Met veel plezier werk ik als SEO specialist en bouw ik aan deze website. Dat ik op deze aarde mag leven en er zo intens van kan genieten is een groot voorrecht.

Ik word blij van nieuwe dingen ontdekken en mijn ervaring delen zodat anderen geïnspireerd raken om dingen te doen die ze zelf niet bedacht hadden.

Ik mag graag dingen leren, ontdekken en delen. Nieuwe inzichten geven me een gevoel van verwondering en fascineren me. Ik ben een echte doorzetter en creatief denker. Met een enorme focus en drive ga ik uitdagingen aan. Ik vertrouw daarbij op mijn eigen kracht en kan soms best een tikkeltje eigenwijs zijn (vraag maar aan Evelien). 

Trailrunning is mijn grote passie. Ik lees over voedsel, herstel, meditatie, het lichaam, psychologie en motivatie. Trainingen bereid ik zorgvuldig voor en ik analyseer mijn prestaties. Deze inzichten helpen ook in andere aspecten van mijn leven als het gaat om gedragsverandering en productiviteit.

Minder betekent voor mij focus. De dingen die je doet met aandacht en betrokkenheid doen. En hierin maak ik elke dag nog stappen – met veel vallen en opstaan!

Over ons: Onze interesses en idealisme komen samen in dit persoonlijke blog. Wij zijn ervan overtuigd dat je invloed hebt op je eigen leven en dat van de mensen om je heen. Met ikwilminder.nl hopen wij je te inspireren met artikelen, persoonlijke ervaringen, en leuke uitdagingen voor een leven met minder. Lees meer over onze why in ons ‘wij gaan online’ artikel.

Een stap buiten onze comfortzone, een nieuwe ervaring in ons leven en een stap die we met jullie delen! We weten zeker dat we er zelf veel van zullen leren.

PS: Je kunt ons volgen op Instagram.

Wil jij ook meer van minder?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

We delen je e-mailadres niet met anderen