Samenwerken met ons

Misschien kom je voor het eerst op een blog of heb je juist al heel wat blogs gelezen. Als ons blog je bevalt of als je juist iets niet bevalt, dan horen we dat graag van jou. We proberen continue te leren en te verbeteren en dat kan alleen met goede samenwerking en feedback op ons werk. En jij kan ons daar bij helpen.

Samenwerken

Raak je ook geïnspireerd door minder? Heb jij een product of dienst die aansluit bij een leven met minder (of duurzamere) spullen, minder stress of minder werken? Of een product of dienst wat aansluit bij ‘duurzame keuzes’ in het algemeen. Dan vind je het misschien wel leuk om met ons samen te werken. Zo kunnen wij je product promoten of een linkruil doen. Daarmee bouwen we samen aan het bereiken van zoveel mogelijk mensen en een mooiere wereld.

Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Feedback

Heb je iets gelezen waar je het mee eens bent of juist helemaal mee oneens bent? Weet jij een onderwerp waar we zeker eens over moeten schrijven? Dan horen we dat graag van je. We hebben graag contact met onze lezers, we doen het tenslotte ook voor jullie.

We leveren graag kwaliteit. Daarom is het bijzonder waardevol als onze artikelen eerst kritisch gelezen worden voor ze online komen. Lijkt het jou leuk om de artikelen te lezen voor ze online komen? Laat het ons weten via e-mail en misschien kiezen we jou wel uit als onze ‘voor’ lezer.

Neem snel contact met ons op om tips of feedback te geven.

Contact

E-mail: hallo@ikwilminder.nl
Instagram: https://www.instagram.com/ikwilminder.nl/

Wil jij ook meer van minder?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

We delen je e-mailadres niet met anderen